Sivasspor - CFR Cluj. Dan Petrescu s-a făcut de râs în Turcia după ce a înjurat un reporter: Dă-l în m****i mă-sii!

Antrenorul celor de la CFR Cluj a fost deranjat miercuri de o întrebarea adresată de un jurnalist român prezent în sala de conferință, înaintea meciului Sivasspor - CFR Cluj.

”Dane, viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”, a fost întrebarea care l-a scos din sărite pe antrenor.

”Nu e o întrebarea pentru mine asta. Pui numai întrebări d-astea care... nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund”, a spus Dan Petrescu la conferință.

”Păi așa face mereu ăsta, mă, dă-l în m****i mă-sii!”, a spus Petrescu, în timp ce translatorul a tradus declarația pentru jurnaliștii din Turcia, scrie Sport.ro.

Sivasspor - CFR Cluj, partidă contând pentru grupa G din Conference League, se joacă joi, de la ora 22:00.

CFR Cluj, calcule pentru calificarea în primăvara Conference League

Primul loc asigură calificarea directă în optimile Conference League, în timp ce locul doi este echivalentul unei calificări în șaisprezecimi. Practic, CFR Cluj poate rezolva ecuația calificării cu o singură victorie în următoarele două partide, cu Sivasspor și Ballkani.

Dacă va câștiga în Turcia, CFR și-ar asigura, în mare măsură, primul loc în grupă, dar există și varianta unei victorii în ultima etapă, cu Ballkani. O calificare directă în optimi i-ar asigura CFR-ului un bonus de două puncte la coeficient, din partea UEFA, dar și un bonus important din punct de vedere financiar, de aproximativ 600.000 de euro, la care s-ar mai adăuga și o diferență de aproximativ 300.000 de euro pentru câștigarea grupei.

Clasament grupa G din Conference League:

1. Sivasspor - 7p (golaveraj 7-6)

2. CFR Cluj - 7p (4-2)

3. Slavia Praga - 4p (4-6)

4. Ballkani - 4p (8-9)

Citește și - Florin Răducioiu pune punctul pe 'i': Ar fi mai bine să nu avem nicio aşteptare de la echipa naţională

Fostul atacant Florin Răducioiu, component al 'Generaţiei de Aur', a declarat, marţi seara, în cadrul evenimentului de inaugurare a Muzeului Fotbalului din Bucureşti, că ar fi mai bine ca suporterii să nu aibă nicio aşteptare de la echipa naţională a României în campania de calificare la EURO 2024.

'Acum sunt două etaje la acest muzeu... vreau să cred că şi generaţiile viitoare vor umple cel puţin un etaj. Generaţia de azi nu poate... Trebuie să se muncească mai mult, să se înţeleagă că fotbalul s-a schimbat şi că multe naţiuni au progresat, iar noi am regresat, ceea ce mă îngrijorează de mult timp. Dar să avem încredere în aceşti băieţi, îi aşteaptă o campanie de calificare la Europene. Lumea spune că va fi uşoară campania, dar va fi extrem, extrem de grea. Ar fi mai bine să nu avem nicio aşteptare de la echipa naţională, după părerea mea. Iar dacă naţionala va reuşi să se califice, atunci să ne bucurăm din plin, dar să nu avem mari aşteptări, pentru că această presiune mare nu este benefică băieţilor. Eu cred că o eventuală calificare ar fi un bonus. Echipa naţională are nevoie de linişte şi sper că a învăţat mult din această retrogradare în Liga Naţiunilor', a afirmat Răducioiu. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel