Singur acasă. Filmul va fi refăcut, anunţă Disney

Peliculele ”Home Alone/ Singur acasă” și ”Night at the Museum / O noapte la Muzeu” vor fi refăcute pentru a fi difuzate pe Internet, au anunțat producătorii de la Disney.

Cei de la Disney au anunțat că vor reface pelicula de succes ”Home Alone” pentru noul lor serviciu de streaming.Directorul executiv al studioului Disney, Bob Iger a afirmat că vor fi "reimaginate" și pelicule ca ”Night At the Museum/ O noapte la muzeu”, ”Diary of a Wimpy Kid/ Jurnalul unui puști” și ”Cheaper By the Dozen/ Cu duzina e mai ieftin”.

Decizia a fost luată după ce Disney a achiziționat studioul 20th Century Fox și a intrat în posesia drepturilor pentru vechile producții de succes ale companiei.

Noul serviciu Disney+ va fi lansat în Statele Unite în noiembrie și este programat să intre și pe piața europeană în 2020. Platforma va conține și producții din seria Star Wars și filmele Marvel profilându-se ca un gigant media. Se estimează că va oferi nu mai puțin de 7.500 de episoade ale unor producții TV și peste 400 de filme. Filmul ”Home Alone/ Singur acasă”, cu Macaulay Culkin în rolul principal a fost lansat în 1990 și a devenit o producție clasică în programele tv din perioada Crăciunului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel