SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. STACEY ALLISTER, PREȘEDINTE EXECUTIV WTA, o laudă pe SIMONA HALEP

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep s-a calificat în mod oficial la Turneul Campioanelor 2014, de la Singapore, și este lăudată de președintele executiv al WTA, Stacey Allaster.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Stacey Allaster a catalogat drept incredibilă ascensiunea Simonei Halep în ultimii doi ani. În opinia sa, românca este o jucătoare de tenis de elită, informează site-ul oficial al WTA.

Vezi și: Schimbări în tenis: Probleme pentru Sharapova. Halep ar putea profita

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. "Ascensiunea Simonei Halep în ultimii doi ani a fost incredibilă. Ea a devenit una dintre jucătoarele de tenis de elită. Sezonul asiatic este o etapă interesantă pe «Drumul spre Singapore» şi imaginea despre cine va concura la ultimul nivel al tenisului feminin devine tot mai clară", a spus preşedintele WTA, Stacey Allaster, conform prosport.ro.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep, care a urcat în ultimele 16 luni de pe locul 64 pe locul 2 WTA, a obţinut în premieră calificarea la Turneul Campioanelor 2014, de la Singapore. Constănțeanca este a treia româncă în istorie participantă la o ediţie a finalei sezonului, după Virginia Ruzici şi Irina Spîrlea.

Citește și: Veste uriașă pentru Halep și pentru România. Anunțul făcut de WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel