Simona Halep, lovitură la Singapore. Americanii dau verdictul

Șansele Simonei Halep în Turneul Campioanelor au fost analizate de americani.

Site-ul american blastingnews.com a analizat șansele Simonei Halep la Singapore într-un articol intitulat "Are Simona Halep forţa necesară pentru a câştiga Turneul Campioanelor din Singapore?".

Americanii și-au început analiza, amintind de faptul că a doua jucătoare a lumii a pornit 2015 în forţă, cu victorii la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, pentru a intra apoi într-o criză pe zgură şi pe iarbă.

"După câteva săptămâni de pauză însă, Halep a abordat sezonul de hard în America total schimbată. A jucat un tenis nou. Nivelul jocului ei a revenit la cel din 2014", au notat cei de la blastingnews.com.

[citeste si]

"Anunţul retragerii Serenei din toate competiţiile pe acest final de an a făcut ca toate privirile să fie îndreptate spre Halep. Ea e considerată principala favorită la Singapore şi nu trebuie să uităm că, anul trecut, Simona a jucat finala acolo. Serena a câştigat acel meci, dar în duelul din grupe, Halep a obţinut o victorie încântătoare", a continuat sursa citată, scrie Adevărul.

Americanii au dat și un pronostic pentru sportiva româncă: "Absenţa Serenei va cântări enorm. Halep poate încheia anul cu o victorie uriaşă. Ar fi cea mai mare pentru ea, după cea obţinută la Indian Wells. Dacă va juca, aşa cum a făcut-o luna trecută, atunci va da lovitura la Singapore".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel