Simona Halep, Australian Open. Românca, surprinsă de perfomanţa ei

Jucătoarea de tenis Simona Halep a învins-o, în două seturi, pe Karolina Pliskova şi s-a calificat în premieră în semifinalele Australian Open.

Simona Halep a făcut noi declarații.

"După primul meci nu prea credeam (n.r. că o să ajungă atât de departe la Australian Open). M-am accidentat la gleznă, nu ştiam cum o să fie şi cât o să dureze (n.r. la partida cu Destaneee Aiava). După meciul din al doilea tur, am prins mai multă încredere şi am simţit că pot juca un tenis mai bun", a declarat Simona Halep pe pagina de Twitter a turneului australian.

Sportiva din Constanța o va înfrunta în semifinale pe Angelique Kerber, campioană la Melbourne în 2016. Jucătoarea din Germania este singura dintre cele 4 semifinaliste care a câştigat cel puţin un titlu de Grand Slam.

[citeste si]

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei, anticipează un meci de mare luptă. "O știu foarte bine pe Simona, pentru că am lucrat împreună timp de un an, în 2014. E o jucătoare care, precum Angie, încearcă să returneze toate mingile și să atace cu backhand-ul. Va fi o mare luptă, un meci precum un joc de șah", a spus antrenorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel