Sfântul Ion, 7 ianuarie. Cele mai frumoase mesaje și urări pentru cei dragi

Vineri, pe 7 ianuari, de Sfântul Ion, trrimite-le celor dragi cele mai frumoase mesaje. Ți-am pregătit o colecție generoasă de cuvinte atent alese.

O prietenie sinceră, înseamnă întotdeauna o legătură între oamenii cu aceleaşi principii, aceleaşi idealuri, aceleaşi bucurii, aceleaşi lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc.La mulţi ani, Ioane!

Fie ca darul iubirii, al fericirii, al împlinirii să fie ale tale începând de astăzi, de ziua ta! La mulţi ani, Ioana!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate, de toate să ai parte! La mulţi ani, Ioane!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Sa ai în viaţa numai flori, Noroc şi bucurie! La mulţi ani de Sfântul Ioan!

Înlătură tot ce e rău, lasă-l pe Sfântul Ioan să deschidă un capitol fericit din viaţa ta! La mulţi ani cu sănătate, Ioane!

Să aveţi parte de un an minunat, de zile frumoase şi fericire cât cuprinde. La mulţi ani tuturor Ionilor şi Ioanelor!

La multi ani de Sfântul Ion! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o dată, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să imprăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul!

Îl sărbătorim pe Sfantul Ion şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tău. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

Deşi azi, de Sfântul Ion, ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele esti cea mai frumoasă floare.

Sănătate, frumuseţe, vise, adevăr, încredere, iubire. De aceste lucruri să ai parte de ziua ta şi în zilele ce vor urma! La Mulţi Ani de Sfântul Ioan!

E Sfântul Ion, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, la mulţi ani Ioan şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La multi ani, Ioane!

Fie ca această zi de Sfântul Ioan să te ducă pe culmi şi mai înalte de succes şi prosperitate. Să ai o zi frumoasă! La mulţi ani!

Dumnezeu mi-a dat familia, Sfântul Ion al cărui nume îl porţi mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur că ai apărut în viaţa mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simţi o prietenie adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi!

La mulţi ani de ziua numelui vostru! Numai bucurii, fericire şi zile îmbelşugate!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Mulţi Ani, de ziua numelui!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă! La mulţi ani!

La multi ani, Ioana! Bucurii şi belşug să-ţi aducă ziua sfântă a numelui ce-l porţi!

Să ai parte de un an minunat, de zile frumoase şi fericire cât cuprinde. La mulţi ani, Ioana!

Sfântul Ion să te ocrotească pe tine şi pe familia ta, să-ţi aducă sănătate şi spor în toate! La mulţi ani!

Sursa: ziarulunirea.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel