Serialul ”Adela” de la Antena 1, super veste. Te așteptai la așa ceva?!

Anca Sigartău şi Marian Râlea formează un cuplu în cel mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela. 

Cu o vastă experienţă atât pe micile ecrane, cât şi pe scena teatrului, la Antena 1 cei doi vor fi Nuţi şi Mitu, două personaje-cheie în serial. 

„Chiar acum, când vorbesc despre rolul meu mă aflu în prima zi pe platoul de filmare de la Adela şi am mari emoţii. Mă tot gândesc la ce îmi spunea domn’ profesor Dem Rădulescu: Acum, după ce ai terminat pregătirea, e cazul să uiţi şi să pară totul simplu. Cred că ăsta e cel mai greu lucru, să faci să pară totul simplu!”, mărturiseşte Anca Sigartău, care mai spune „Mă simt în siguranţă că lucrez cu o echipă extraordinară şi asta e mare lucru pentru un actor.”

Marian Râlea abia aştepta revenirea pe platourile de filmare, mai ales că noua producţie de la Antena 1 îl aduce în rolul unui ardelean, genul de personaj pe care nu l-a mai jucat de mai bine de 30 de ani. „Am revenit pe platourile de filmare şi mă simt ca la o reuniune de familie! Mi-a fost tare dor şi sunt foarte bucuros că începem un nou proiect. Cu toţii aveam nevoie de asta, după o asemenea pauză, iar bucuria e cu atât mai mare cu cât o am ca parteneră pe Anca Sigartău, o actriţă cu un talent extraordinar!”

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel