Se confirmă scenariul DCNews. Nicolae Ciucă, PREMIER DESEMNAT - surse

DCNews a scris, luni, că demisia lui Ludovic Orban din funcția de premier al României face parte dintr-un plan pe termen lung, plan care-l include pe Nicolae Ciucă ca viitor premier al României în 2021. 

Vezi aici mai mult despre scenariul DCNews: EXCLUSIV  Se JOACĂ! Indicii din SONDAJE după mutarea PNL. Vâlcu arată scenariul pus în aplicare de Orban-Iohannis

”Nicolae Ciucă este văzut de marele public ca general, ca tehnocrat, nu-l identifici, în primul rând, ca membru PNL, candidat PNL Dolj la Senat. Îl asociezi cu Armata, nu cu PNL. Funcția de premier interimar ar putea fi un scenariu de guvernare în prima parte a anului 2021. Un politician ar pleca cu o cotă mai mică de încredere și s-ar uza foarte repede. La asta se adaugă și că Armata gestionează vaccinarea. Și la negocieri e mai ușor. E un scenariu” a punctat Val Vâlcu, luni seară, în scenariul lansat. ”Premierul care va trece prin criză va fi unul de uzură” a mai subliniat Val Vâlcu în context.

Astăzi, mai multe surse media au transmis pe surse că Nicolae Ciucă va fi premierul desemnat al României, susținut de PNL, USR Plus și UDMR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel