Urmărește emisiunea live


SCM Râmnicu Vâlcea, surclasată în Liga Campionilor de Brest

SCM Râmnicu Vâlcea a fost surclasată în deplasare de echipa franceză Brest Bretagne Handball, cu scorul de 37-24 (22-9), sâmbătă seara, în Grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana României a primit o lecţie de handbal în prima repriză în care nu a marcat decât 9 goluri, în timp ce Brest a înscris 22. După pauză, echipa vâlceană a evoluat mai bine şi a reuşit să se apropie pe tabelă, după ce Brest a condus cu un neverosimil 26-9.

Daneza Ann Grete Norgaard Osterballe a fost cea mai bună marcatoare a echipei antrenate de Florentin Pera, cu 9 goluri. Pentru SCM au mai înscris Asma Elghaoui 4 goluri, Irina Glibko 2, Mireya Gonzalez 2, Alicia Fernandez Fraga 2, Samara Da Silva 2, Alexandra Badea 2, Marta Lopez 1.

Golurile echipei din Hexagon au fost marcate de Kalidiatou Niakate 6, Sladjana Pop-Lazic 6, Marta Mangue 4, Pauletta Foppa 4, Ana Gros 4, Alicia Toublanc 3, Monika Kobylinska 3, Coralie Lassource 3, Pauline Coatanea 2, Constance Mauny 1, Gaelle Le Hir 1.

Meciul a fost arbitrat de rusoaicele Viktoria Alpaidze şi Tatiana Berezkina, iar delegat EHF a fost olandezul Ferdinand Van der Helm.

Duminică va avea loc meciul SG BBM Bietigheim - Buducnost Podgorica.

În clasament, Brest ocupă primul loc, cu 4 puncte, urmată de SCM Râmnicu Vâlcea, 2 puncte, Buducnost, 0 puncte, SG BBM Bietigheim, 0 puncte. Primele trei clasate se califică în grupele principale ale competiţiei.

În etapa următoare, pe 19 octombrie, vor avea loc partidele SG BBM Bietigheim - Brest Bretagne Handball şi Buducnost - SCM Râmnicu Vâlcea.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel