EXCLUSIV  Schimbare Raed Arafat. Bogdan Chirieac: Într-o mare de monștri, balauri, și-a păstrat coloana vertebrală. A REFUZAT

Foto: gov.ro
Foto: gov.ro

Analistul politic Bogdan Chirieac, Cozmin Gușă și Val Vâlcu au vorbit despre Raed Arafat și schimbarea lui din funcție, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"În opinia mea, Raed Arafat este o poveste de mare succes în țara noastră din toate punctele de vedere. Pe de-o parte, a integra oameni născuți în alte țări, deveniți cetățeni români, educați în România, asta e chiar o poveste de succes. Un om extraordinar care a salvat zeci de mii de vieți prin sistemul de medicină de urgență pe care l-a creat.

Un om care, într-o mare de impotenți, de nerealizări, de șpăgari, de birocrați, de fricoși, de monștri, că mai nou sunt și monștri în politica din România, monștri, monștri... balauri, Raed Arafat și-a păstrat coloana vertebrală, a refuzat să fie ministru, că au vrut să-l pună ministru după 2012 și omul nu s-a băgat, a rămas secretar de stat pentru dispeceratul ăsta pentru situații de urgență.

Deci este un om care și în acest moment e singurul coerent. Poate că e excesiv, cum e cu închisul magazinelor la 18 sau circulația pe timp de noapte oprită, dar nu el ia singur toate deciziile astea. Atunci, a-l schimba pe Arafat, un om care chiar cunoaște, pentru numele lui Dumnezeu, chiar știe subiectul, e specialist, e meseriaș, cu noul Vlad Voiculescu sau cu vreo pițipoancă de o pun ăștia șefă pe nu știu unde și nu știu ce... o pensionară la 40 - 41 de ani, cum să spun, facem un rău uriaș acestui popor", a spus Bogdan Chirieac, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi și: Raed Arafat, înlocuit de Valeriu Gheorghiță? Profesorul Andrei Țăranu: O problemă mult mai mare cu Vlad Voiculescu

 

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel