Război PNL-PSD în Capitală. Firea: Informații MINCINOASE și IPOCRITE

Vicepreședintele PNL, Ciprian Ciucu, consilier municipal, face afirmații grave despre pierderi uriașe generate de modificarea Codului Fiscal. Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, îl taxează dur. 

Ciprian Ciucu afirmă că Bucureștiul pierde sume cuprinse între 440-616 milioane euro. 

”Ne-am gândit, aşa, pentru comparaţie, să vedem ce am fi putut face cu banii aceştia, ce ar fi putut face Bucureştiul cu această sumă cuprinsă între 440-616 milioane euro. Ar fi putut să îşi asigure flota de autobuze pentru următorii 20 de ani, vorbim de 1.760 de autobuze, care ar fi putut să fie luate în timp. (...) Ar fi acoperit întreaga investiţie de care avem nevoie în reţeaua de distribuţie a RADET, deci am fi eliminat pierderile din reţea. Ştiţi că în acest moment 35-40% din agentul termic se duce în pământ, adică apa curge în pământ, pentru că reţeaua este ciur şi e nevoie de investiţii. De aceea bucureştenii plătesc mai mult cu aproximativ 35-40% din factură”, a precizat Ciucu, într-o conferință de presă. 

Firea, INTERVENȚIE FULGER

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că măsurile fiscale adoptate de Guvernul României nu vor aduce niciun prejudiciu Primăriei Capitalei şi nici bucureştenilor. 

Ea precizează că toate proiectele de infrastructură începute vor fi finalizate la termen şi, totodată, vor demara altele noi: parcări, poduri, pasaje, supralărgiri, sală polivalentă, sală de concerte, locuinţe pentru tineri şi cazuri sociale, piste de biciclete, săli de sport şi bazine.

[citeste si]

”Suma care nu se va mai încasa din cauza modificărilor aduse Codului Fiscal va fi recuperată integral prin creşterea procentului din cotele defalcate şi echilibrări bugetare, aşa cum am stabilit împreună cu premierul şi ministrul de finanţe, fapt anunţat public”, subliniază Firea.

Ea îi acuză pe consilierii din Consiliul General al Municipiului Bucureşti care fac parte din opoziţie că răspândesc informaţii "mincinoase şi ipocrite".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel