Urmărește emisiunea live


Scandal în PNL. "Asistăm la o ciolaniadă greţoasă". Bogdan Chirieac: De ce face Orban asta este imposibil de înţeles

Este scandal în interiorul PNL, după ce Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj, a afirmat că în partid se desfăşoară "o ciolaniadă greţoasă". Analistul politic Bogdan Chirieac a reacţionat şi a afirmat că vina îi aparţine lui Ludovic Orban, dar că acţiunile sale sunt greu de explicat. 

"Asistăm la Ciolaniada grețoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică.Am tot așteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid.Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aștept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică.", a scris Alin Tişe pe Facebook. 

"Mai mult decât a caracterizat situaţia domnul Alin Tişe  nu cred că o poate face cineva. Este exact descrierea corectă la geografia momentului, o ciolaniadă greţoasă. Cei care au vrut să intre cu forţa în clădirea Guvernului pe 10 august acum doi ani, au intrat azi în Guvern prin uşa lăsată larg deschisă de dl Ludovic Orban. Este un moment greu de explicat. Toată structura, toate ministerele arondate unor inşi care nu s-au remarcat decât prin faptul că s-au recomandat tehnocraţi, au venit fraudulos la putere în 2015-2016, după care tehnocraţii şi-au făcut partid politic. Ne aşteptăm la ce e mai rău pentru ţara noastră, cu Guvernul acesta şi cu această majoritate parlamentară, ţinând cont de situaţia medico-sanitară şi cea economică. 

PNL a încercat să reacţioneze sâmbătă. Cineva, nu ştiu de ce, a pus frână reacţiei PNL. Au încercat să convoace BPN-ul sâmbătă, dar în ultimul moment convocarea a căzut. Voiau să schimbe mandatul de negociere pentru dl Ludovic Orban. De ce face dl Orban acest lucru este imposibil de înţeles!", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Guvernul, instalat înainte de finalul anului

Întrebat dacă este posibil ca noul Guvern să îşi intre în drepturi înainte de finalul anului, analistul politic a menţionat că acest lucru este necesar, mai ales după ce Ludovic Orban a demisionat.

"Trebuie să fie posibil şi văd că se mişcă pe repede înainte. Dar asta se întâmplă pentru că dl Orban a demisionat şi Guvernul nu mai poate da OUG. Sunt numeroase majorări care trebuie să intre în vigoare de la 1 ianuarie, bani nu există şi atunci de asta este nebunia asta cu formarea Guvernului pe repede înainte", a concluzionat Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel