Rona Hartner, de Valentine's Day: Mi-au trebuit 10 ani să găsesc un nebun ca mine

De Ziua Îndrăgostiților, actrița și cântăreața Rona Hartner a venit cu logodnicul ei în platoul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, la Antena 1, unde a recunoscut că i-au trebuit 10 ani ca să găsească un nebun ca ea. Rona Hartner are 45 de ani și este logodită cu francezul Herve, alias DJ HMJ.

Rona Hartner a povestit la Antena 1 cum l-a întâlnit pe iubitul ei, Herve, la biserică, în timpul unei rugăciuni colective. „Mă rugam la Fecioara Maria să nu mai fiu singură. Am dat nas în nas cu el și ne-am întâlnit imediat ce fiecare și-a exprimat această dorință. E greu să găsești un om la fel de nebun ca tine, mie mi-au trebuit 10 ani. Ne vom și căsători dacă vrea Dumnezeu”, a declarat Rona Hartner.

Iubitul Ronei Hartner: „Iubirea te face să fii ca un copil”

Artista și iubitul ei, DJ HMJ, se pregătesc să lanseze pe 7 martie, la Nuba, noul lor album. Rona Hartner le recomandă admiratorilor ei să cumpere acest disc pentru a fi mai fericiți. „Fii mai boem, că e mai bine! Un album costă doar 9 euro, prețul a două shaorme. Plus că slăbește, că am băgat multă energie în acest album”, a spus Rona Hartner.
 
La rândul lui, DJ HMJ, iubitul Ronei Hartner, a recunoscut că fiind îndrăgostit, vezi viața în roz. „Iubirea te face să fii ca un copil, să o iei de la capăt”, crede Herve, alias DJ HMJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel