Românii au talent, 11 februarie. Momentul inedit care i-a hipnotizat pe jurați. Toată sala a fost în picioare!

Viktor Meiseev, de meserie acrobat, a venit direct din Rusia și a reuşit să îi lase mască pe juraţii de la "Românii au talent" cu un număr incredibil.

Viktor provine dintr-o familie de artiști și și-a descoperit acest talent în urmă cu 11 ani, fiind foarte autodidact. Mama lui este actriță și artist de circ, iar tatăl a făcut scufundări, sporturi de apă.

Astfel de numere precum cel prezentat în această seară au început să fie puse în practică de Viktor după ce s-a accident grav la coloană, pe vremea când lucra la Cirque du Soleil. Astfel, a decis să se apuce de jonglat. În acest mod, el a reușit să combine magia cu jonglatul, să creeze efecte vizuale speciale. Îi admiră pe Charlie Chaplin, David Copperfield, dar sunt și pe foarte mulți pictori care îl inspiră. Cel mai mare vis al său este sa aibă familie, copii și să fie fericit. Își dorește ca într-o zi să aibă propriul lui spectacol. 

Jurații au fost hipnotizați de numărul său și a primit patru de DA.

"Mi se pare o idee genială de a face spectacol. Este pentru prima dată când văd o asemenea prestaţie aici, la "Romanii au talent". Eşti minunat", a spus Andra.

"Mie mi se pare foarte interesant cum tu ai reuşit, prin mijloace clasice, să creezi senzaţia că ce se întâmplă în jurul tău este făcut pe calculator, ceea ce este foarte complicat", a spus Dragoş Bucur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel