România e ASALTATĂ de mesaje RO-ALERT. Oamenii din Vaslui, AVERTIZAȚI despre creșterea ratei de infectare

Și în Vaslui a fost emis un mesaj RO-ALERT, din cauza numărului mare de infectări cu cSars-Cov-2. 

Tot mai mulți oameni din toată țara primesc mesaje RO-ALERT. Și cetăţenii din judeţul Vaslui au fost avertizaţi prin serviciul RO-ALERT cu privire la creşterea numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, transmite Agerpres. 

Cetățenii au fost informați că rata de infectare a depăşit indicele de 1,5 la o mie de locuitori şi li s-a amintit necesitatea respectării măsurilor de distanţare şi de igienă.

Potrivit ultimei raportări a Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui, la această dată sunt internate în spitalul suport COVID-19 din municipiul Bârlad 351 de persoane, dintre care 15 în Secţia ATI şi 336 în alte secţii ale unităţii medicale. De asemenea, sunt 444 de persoane pozitive la domiciliu, 78 de persoane confirmate pozitiv aflate în Spitalul de Psihiatrie Murgeni şi 47 de persoane infectate în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Râşeşti. De la începutul pandemiei, în judeţ au fost 3.565 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, dintre care 2.549 s-au vindecat, iar 96 au decedat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel