Rezultat hadbal masculin Dinamo-AHC Potaisa Turda

CS Dinamo Bucureşti a întâlnit pe AHC Potaissa Turda, duminică, la Sfântu Gheorghe, în etapa a 4-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, într-un duel al primelor două clasate în sezonul trecut, suspendat în martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Dinamo a controlat jocul şi a condus permanent pe tabela de marcaj Bannour a fost cel mai bun marcator, cu 6 goluri, Negru şi Vujic au marcat câte 4 etc. Pavel a fost golgheterul turdenilor, cu 6 reuşite, în timp ce Ghiţă şi Talas au reuşit câte 4 goluri. În final Dinamo s-a impus cu scorul de 29-26.

În alt meci, CSM Bucureşti a fost învinsă de AHC Dobrogea Sud cu 30-27 (15-14). Tigrii au avut un început bun, dar constănţenii au preluat controlul şi au dominat jocul, câştigând fără emoţii, transmite Agerpres.

Alexandru Andrei a marcat 9 goluri pentru învingători, iar Radojevic şi Komogorov au contribuit fiecare cu 5 goluri. Raul Campos Nantes a fost cel mai bun de la bucureşteni, cu 11 goluri.

Alte rezultate:
CS HC Buzău 2012 - CSA Steaua Bucureşti 28-28 (13-17)
CSM Vaslui - CSM Făgăraş 26-23 (12-13)
CSM Focşani 2007 - CSU din Suceava 26-19 (10-7)
CSM Reşiţa - AHC Dunărea Călăraşi 21-31 (8-14)

Meciurile CS Magnum Botoşani - CS Minaur Baia Mare şi CSM Bacău - SCM Politehnica Timişoara nu s-au disputat, deoarece echipele din Botoşani şi Bacău nu s-au prezentat la turneul de la Sfântu Gheorghe din cauza cazurilor numeroase de infectare cu coronavirus.

Două echipe au maximum de puncte, 12, HC Dobrogea Sud şi CS Dinamo Bucureşti, CSM Bucureşti are 9 puncte, ca şi CS Minaur Baia Mare (3 jocuri), iar CSA Steaua, 8 puncte, etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel