REVOCARE KOVESI. Toader: Întrebați-l pe Iohannis

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat, la plecarea de la CSM, că el a luat o decizie în ceea ce o privește pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. 

Tudorel Toader a mai precizat că el este pe care să formalizeze hotărârea, în limitele competențelor sale. Totodată, Tudorel Toader a subliniat că nu ministrul Justiției îl revocă pe procurorul-șef al DNA, ci președintele țării, deci Klaus Iohannis, iar ministrul, ”cel mult”, propune. 

”Am spus public că am luat o decizie. Ştiţi bine că nu ministrul revocă, el cel mult propune. De revocat, îl întrebaţi pe preşedinte”, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la ieşirea de la CSM. 

La întrebările insistente ale jurnaliştilor pe acest subiect, Tudorel Toader a repetat că decizia este luată şi că urmează să fie ”formalizată”: ”Pare că dumneavoastră insistaţi, că vă grăbiţi. Dar eu vă repet. Este o decizie pe care am luat-o, pe care urmează să o formalizez, în limitele competenţelor mele”. 

[citeste si]

Ministrul Justiției anunța la sfârșitul anului trecut că decizia sa ar urma să o aflăm până la sfârșitul anului 2017 în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi. Cu toate acestea, și-a luat vacanță în ultimele zile din an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel