Rareș Bogdan, răspuns la întrebarea cine sunt „mami și tati“

Rareș Bogdan / Foto: Agerpres
Rareș Bogdan / Foto: Agerpres

Rareș Bogdan, europarlamentar liberal, a fost întrebat de jurnalistul Radu Tudor cine sunt „mami și tati“ dintr-o declarație mai veche a acestuia.

În urmă cu aproape două luni, europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a vorbit despre „căsătoria de conveniență“ dintre Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal. El a spus la acea vreme că „te-a pus mama cu tata să te însori, dar asta nu înseamnă că eşti şi îndrăgostit“, evidențiind fragilitatea cooperării dintre cele două mari partide.

Miercuri seara, la emisiunea În Fața Națiunii, la Antena 3 CNN, Rareș Bogdan s-a aflat în platou, alături de jurnalistul Radu Tudor, iar acesta din urmă l-a întrebat pe europarlamentarul liberal cine sunt „mami și tati“ care au convenit „căsătoria“ dintre PSD și PNL.

„Mami și tati sunt America și Europa?“, a întrebat Radu Tudor.

„Mami și tati, din punctul meu de vedere, sunt cei care ne-au dat gândul cel bun. Noi nu putem avea gândul cel bun fără bunul Dumnezeu, fie că e ortodox, catolic, neoprotestant sau evanghelic...“, a spus europarlamentarul.

„Dumnezeu e Tatăl Ceresc. Pe Pământ cine sunt?“, a insistat Radu Tudor.

„Pe Pământ cred că au fost cei care au gândit rațional, așezat și au lăsat războaiele trecutului pentru a face loc construcției viitorului“, a replicat Rareș Bogdan.

„Cine sunt?“, a întrebat din nou Radu Tudor.

„Noi, PNL și PSD!“, a completat Rareș Bogdan.

„Mami și tati sunt PNL și PSD? În definiția dată de dumneavoastră sunt copiii. Mami și tati sunt America și Europa care îndeamnă România să aibă stabilitate și un Guvern de coaliție?“, a insistat Radu Tudor.

„Bruxelles-ul ne spune un singur lucru: Aveți șansa dezvoltării prin bani europeni. Ați dovedit prin comportamentul ireproșabil și impecabil în relația cu Ucraina că sunteți parteneri de nădejde. Același lucru îl spun și americanii, același lucru l-a spus și președintele Biden“, a precizat Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel