PROTEST Cotroceni. Ce le-ar fi făcut Ponta oamenilor din stradă dacă ar fi fost președinte

Victor Ponta a spus ce ar fi făcut dacă ar fi fost în locul președintelui Klaus Iohannis în contextul în care sâmbătă oamenii au ieșit să protesteze la Palatul Cotroceni după înregistrările de la DNA Ploiești.

"Dacă aș fi fost în locul președintelui Klaus Iohannis, aș fi ieșit la poartă și le-aș fi zis oamenilor că nu am primit nicio hârtie privind cererea de revocare a Laurei Codruța Kovesi. Conform legii, Klaus Iohannis astăzi - și dacă vrea - nu o poate demite pe Laura Codruța Kovesi. Propunerea trebuie să vină de la Ministerul Justiției. Le-aș fi spus oamenilor să nu mă certe pe mine. Mitingul trebuia să fie la Ministerul Justiției. Așa este o poveste...", a spus fostul premier la Antena 3 în emisiunea "Subiectiv" realizată de Răzvan Dumitrescu.

Liviu Pleșoianu, protest la Cotroceni

Un protest împotriva preşedintelui Klaus Iohannis s-a desfăşurat, sâmbătă după amiaza, în faţa Palatului Cotroceni, printre participanţi numărându-se şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care şi-a exprimat nemulţumirea că şeful statului "o acoperă" pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

[citeste si]

"Motivul pentru care am venit aici este acela de a aduce această portocală de Tenerife, care e o portocală originală, nu e contrafăcută. Dacă ar fi fost domnul Iohannis aici (...) i-aş fi oferit-o, mai ales că domniei sale îi place foarte mult în Tenerife, şi l-aş fi rugat să încerce măcar să nu facă declaraţii care sunt de fapt un fel de delir logic", a declarat Liviu Pleşoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel