Tudorel Toader, DECIZIE despre Kovesi. ANUNȚUL ZILEI-UPDATE

Tudorel Toader, declarații după refuzul de-al primi pe preşedintele FSANP
Tudorel Toader, declarații după refuzul de-al primi pe preşedintele FSANP

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, va susține o conferință de presă joi, la ora 17:00, în legătură cu situația de la DNA. DC News va transmite, în format LIVE TEXT, declarațiile sale.

Știrea inițială:

Tudorel Toader, ministrul Justiției, este așteptat joi să facă un anunț important, în cadrul ședinței de Guvern, în legătură cu Laura Codruța Kovesi, șefa DNA.

UPDATE 13:12: Până la această oră, ministrul Justiției nu a ieșit la declarații.

DC News transmite la ora 12:00, în format LIVE TEXT, declarațiile sale:

---------

Tudorel Toader a revenit în ţară mai devreme decât era programat, iar joi va participa la şedinţa de Guvern. Ministrul Justiţiei se afla într-o vizită oficială în Japonia ce trebuia să se termine la finalul acestei săptămâni.

Luni, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că îi va cere ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să se întoarcă mai repede în ţară, pentru a se lămuri informaţiile recent apărute în spaţiul public legate de DNA.

"Ceea ce pot să confirm este că voi avea o discuţie imediat ce voi ajunge la Guvern şi că o să-l chem cât mai repede pe ministrul Justiţiei în României. Da, îl voi chema cât de repede posibil să vină în România. Nu pot să ştiu cu ce poate pleca, nu ştiu care este ora de avion, dar îi voi cere domnului ministru să vină cât mai repede în România. Având în vedere ultimele informaţii din spaţiul public, mi se pare normal ca ministrul Justiţiei să se întoarcă în ţară", a declarat premierul, la sediul central al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel