Ciucă: În locurile unde avem administrație liberală se întâmplă un lucru

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Nicolae Ciucă a participat la evenimentul de lansare a candidaților PNL la alegerile locale 2024, de la Alba Iulia.

'Revin la Alba-Iulia pentru că aici sunt acei oameni care nu doar vorbesc de oameni care se țin de cuvânt, ci ei înșiși sunt oameni de cuvânt. Am spus da de fiecare dată convins că aici se face, fie ca vorbim de Blaj, fie ca vorbim de Loman, acesta este județul Alba, aceștia sunt oamenii din județul Alba. Meritați să fiți respectați, meritați să vi se acorde atenția cuvenită pentru că ați reușit să faceți îmbinarea dintre traditie și progres', a spus Ciucă.

'Contactul direct cu cetățenii înseamnă să faci administrație cu sufletul, atunci oamenii te respectă, ei vor veni chiar și pe o vreme ca acestea. În locurile unde avem administrație liberală lucrurile se întâmplă, în unele locuri nu. Pentru noi a fost important să dezvoltăm comunitățile, să poată avea un buget local prin investiții proprii, investiții de la nivel guvernamental dar și programe europene. Asta s-a intamplat in Alba, o astfel de aliniere. Avem nevoie să dăm în continuare exemple despre cum s-a reușit să se facă lucruri în Alba fie ca mergem în Moldova sau Oltenia. Noi folosim aceste exemple, fie că vorbim de Alba Iulia, de Cluj, Oradea, Brașov sau Sibiu. Le spunem oamenilor, acolo oamenii au înțeles nevoia de dezvoltare a administrației, o administrație liberală!', a zis Nicolae Ciucă.

'Noi credem într-o Europă unită. Odată ce am devenit membri ai UE s-a văzut partea aceasta de progres. Avem o echipă de europarlamentari care pleacă într-o misiune , pleacă la Bruxelles sa lupte pentru interesele românilor. Noi in tara trebuie sa muncim pentru reducerea disparităților. Numai așa putem să devenim o Românie puternică în Europa.', a mai zis Nicolae Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel