Laura Codruța Kovesi, revocare. Tudorel Toader, decizie surpriză

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a luat o decizie neașteptată. 

Ministrul Justiției spunea că poate anunța o decizie în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi chiar și-n 31 ianuarie, pentru că, la fel ca anul trecut, nu-și va lua vacanță. 

Astăzi, jurnaliștii care se află la Ministerul Justiției au aflat că Tudodel Toader și-a delegat atribuțiile unui secretar de stat pentru zilele 27, 28, 29 decembrie 2017.  

Este de așteptat ca Tudorel Toader să nu se afle la Ministerul Justiției nici în weekend și să nu fie transmisă o decizie în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi cel puțin până anul viitor, adică până luni. 

[citeste si]

”Ministrul justiției nu dă verdicte - propune. Evaluarea pe care o fac eu ca ministru al justiției, pornind de la raportul pe care l-a întocmit Inspecția judiciară, se apropie de final. (...) Nu țin cont numai de concluziile și constatările raportului Inspecției judiciare, ci o voi integra în ansamblul activității. Dacă veți vrea, vă voi invita, să nu excludeți, chiar pe 31 decembrie. Prin urmare, anul acesta avem punctul meu de vedere”, spunea recent Tudorel Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel