EXCLUSIV  Gestul făcut de Regele Charles al III-lea față de România, chiar înainte de încoronare. Camelia Csiki: Asta mi s-a părut senzațional

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află în articol ce gest a făcut Regele Charles față de România chiar înainte de încoronarea sa.

Jurnalista Camelia Csiki, realizatoarea „Ora Regelui” TVR, a vorbit la DC NEWS despre un gest făcut de Regele Charles al III-lea chiar înainte de încoronare, dar și despre motivele pentru care monarhul Marii Britanii iubește atât de mult România, venind adesea la noi în vacanțe.

"Trebuie să spunem că pornind încă de la încoronare, Regele Charles a dat niște semne lumii întregi că iubește România. Până la încoronare poate că nu știau atât de mulți britanici, dar el când a început campania de promovare pentru încoronare a început cu o plecare din România. Nu știu dacă ați văzut acea campanie, era chiar pe site-ul Ministerului de Externe al Marii Britanii, când i se făcea un portret principelui moștenitor și arătau că a plecat din Marea Britanie în România. Faptul că a început cu România mi s-a părut senzațional.

VEZI ȘI: Motivul primei vizite a Regelui Charles al III-lea în România. Camelia Csiki: Puțină lume știe. Este legată de o condiționare

Camelia Csiki: Recomandă România ca un model de trăit în lume. Asta mi s-a părut senzațional

Și faptul că înainte de încoronare, dar și imediat după încoronare el a venit în vacanță în România. Nu mi-a dat mie un interviu, dar el a înregistrat interviuri care au apărut în emisiune sau mesaje pentru români pe care le-am preluat, în unul dintre aceste mesaje pe care l-a dat cred că chiar în pandemie, explica de ce iubește România, că iubește natura aceasta sălbatică a României și faptul că la noi s-a conservat atât de bine totul, natura, speciile de fluturi și recomandă România ca un model de trăit în lume. Asta mi s-a părut senzațional", a declarat Camelia Csiki în cadrul emisiunii #Rezist de la DC NEWS.

VEZI ȘI: Cum s-a născut pasiunea Regelui Charles pentru România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel