REVOCARE Codrin Ștefănescu. Reacția sa după Congresul PSD

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Secretarul adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a făcut un comentariu după alegerile de sâmbătă de la Congresul PSD.

"La viitoarea ședință de partid, voi cere o discuție despre revocarea mea din funcție. Este un lucru firesc. Mă aștept la absolut orice după acest Congres, dar nu mă voi lamenta, nu voi spune nimic. (...) L-am susținut pe Liviu Dragnea în bătălii importante", a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3 în emisiunea "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu.

"Le mulțumesc oamenilor care m-au votat. Vorbim despre 700 de social-democrați. Este un mesaj foarte puternic dat și eu nu am cum să îmi bat joc față de oamenii care m-au votat și au avut încredere în mine. Ei au transmis: 'Codrine, chiar dacă nu ești în cărțile conducerii, noi vrem să-ți transmitem că vocea ta este recunoscută în teritoriu și te apreciem' ", a mai spus secretarul adjunct al PSD.

Rezultatul votului

Premierul Viorica Dăncilă a devenit sâmbătă preşedinte executiv al PSD, fiind votată de 2.880 de delegaţi prezenţi la Congresul extraordinar al PSD. S-au înregistrat 939 de voturi "împotrivă".

Pentru aceeaşi funcţie, Ecaterina Andronescu a obţinut 541 de voturi "pentru", "împotrivă fiind înregistrate 3.278 de voturi. Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a obţinut 292 pentru şi 3.527 împotrivă.

[citeste si]

Marian Neacşu a obţinut funcţia de secretar general cu 3.063 de voturi pentru, împotrivă înregistrându-se 668 de voturi. Contracandidatul său, Codrin Ştefănescu a obţinut 668 de voturi "pentru" şi 3.063 de voturi împotrivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel