EXCLUSIV  Teoria lui Bogdan Chirieac, susținută în PSD. Codrin Ștefănescu: REVOLTĂ! Ticăloasă și securistă, sistem toxic

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a făcut declarații-cheie la DCNews, după dezvăluirile momentului cu privire la protocoalele secrete încheiate de SRI cu DNA și Parchetul General. 

”Am vrut să încep interviul de astăzi spunându-i dlui Chirieac- am citit cu mare atenție declarația- și vreau să vă spun că sentimentul acesta există în PSD, de revoltă și de îngrijorare. Acum, cu desecretizarea protocoalelor, ne dăm seama cu toții cât de ticăloasă și de securistă a fost justiția și cât de toxic a fost acest sistem. Ne punem întrebarea dacă, în baza acestor protocoale, mii de colegi de-ai noștri care au fost anchetați nu cumva merită să li se anuleze dosarele. Acum ne dăm seama că am avut: protocol ilegal între servicii și DNA, monitorizări ilegale, probe falsificate. Există o discuție la nivel de teritoriu cu foarte mulți avocați, dacă nu cumva toți acești oameni au fost hărțuiți, anchetați, unii condamnați în mod ilegal în momentul de față.” a spus Codrin Ștefănescu. 

Secretarul general adjunct a întărit: ”Teoria dvs. e foarte susținută în interior”. 

80% din primarii PSD, vizați de anchete

”Au fost perioada, de pe vremea USL până-n prezent, aproximativ 80% din primari într-o formă de anchetă- ANI, DNA, Parchet” a menționat Codrin Ștefănescu. 

[citeste si]

Acesta a continuat: ”Acum aflăm de la protocoalele secrete că orice fel de denunț, inclusiv anonim, sau creat, cum spunea Vlad Cosma: `m-au pus să scriu și să dau nume fals`, a fost baza unui dosar penal. Pe baza acestui dosar penal, au fost anchetați colegii mei cu familiilor lor, cu copiii lor, cu părinții lor și au fost monitorizați și ascultați cu toții de o manieră care te lasă fără replică. Mă uit la familia Cosma, în primă instanță au luat 8 ani tatăl, respectiv 5 ani fiul pe nimic, toate probele fiind falsificate de la un cap la altul și, cu toate acestea, oamenii aceștia erau la un pas să intre în pușcărie. Avem colegi anchetați, avem colegi inclusiv la pușcărie pe niște dosare, cum e cazul lui Nicușor Constantinescu.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel