Congres PSD. Ponta, atac la Dragnea. Mesaj pentru PSD: Nu fiți complici!

dragnea
dragnea

Victor Ponta a avut din nou o reacție dură după Congresul PSD.

Fostul premier consideră că partidul a fost capturat de ”Grupul de la Teleorman” iar Congresul a pus ”capăt brutal exercițiului democratic”. Mai mult, Ponta le transmite foștilor colegi să aibă curajul să ia atitudine împotriva lui Dragnea și să nu fie complicii liderului PSD.

„PSD a fost capabil sa organizeze si in 2005 si in 2010 Congrese deschise, cinstite , cu vot democratic - si a respectat rezultatul ( chiar daca fostii lideri au pierdut cu acele ocazii )! Si asta a dovedit capacitatea de regenerare in momente dficile si mentalitatea democratica.

Acum PSD a fost capturat de Grupul de le Teleorman - Sambata s-a pus capat brutal acestui exercitiu democratic absolut necesar pentru un Partid care este votul liber - daca la tine in curte furi voturi si bagi pumnul in gura celor care au ceva de spus cum te vei raporta la restul societatii?!?!

Nicu Banicioiu si Ecaterina Andronescu au fost singurii care au avut curaj sa spuna ceea ce gandeau 90% din cei din Sala Palatului - si au fost sanctionati brutal pentru asta!

Cine ramane alaturi de Dragnea pentru functii si avantaje este complicele lui!

Sunt multi cei care gandesc la fel ca si Nicu sau Cati Andronescu - lasati teama si iubirea pentru functii si spuneti ceea ce asteapta de la voi cei care v-au votat!”, a transmis Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel