Remanierea guvernului, respinsă. Viorica Dăncilă: Vom merge în Parlament

Dăncilă
Dăncilă

Viorica Dăncilă susține că Guvernul își va continua activitatea și va merge în Parlament, chiar dacă președintele Klaus Iohannis a respins propunerile pentru numirea unor noi miniștri. 

”În ciuda tuturor acestor obstacole din ultimele zile și a tuturor acestor domni cu pretenții de bărbați de stat, care din considerente electorale mențin instablitate, noi ne vom continua activitatea. Vom merge în Parlament și vom încerca să obținem susținerea necesară pentru a ne duce mandatul până la capăt. Și spun acest lucru nu pentru că ne ținem de scaune, așa cum declară unii, ci pentru că avem o responsabilitate față de țară și față de români. Avem responsabilitatea de a ne duce programul de guvernare până la capăt, așa cum am promis în 2016. Mai avem multe lucruri de făcut pentru țară. Nu a fost o guvernare perfectă, dar am avut o guvernare eficientă. Domnul Iohannis își aduce singur laude și ne garantează că România este o țară stabilă în timp ce face tot posibilul să o destabilizeze, blocând sistematic activitatea acestui Guvern. A reușit performanța de a bloca de nenumărate ori Guvernul, refuzând miniștri după bunul plac”, a precizat Viorica Dăncilă în cadrul unei declarații de presă. 

Klaus Iohannis a anunțat astăzi că nu este de acord cu remanierea Guvernului și că refuză propunerile de numire a unor noi miniștri. 

VEZI ȘI: Viorica Dăncilă, primele declarații, după anunțul lui Iohannis

Klaus Iohannis: Nu accept nicio propunere de remaniere din partea guvernului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel