EXCLUSIV  Remaniere Guvern Dăncilă. Mișcarea ALDE, efect asupra lui Dragnea: Confirmarea

Controversa remanierii Guvernului Dăncilă arde mocnit în spațiul public. Sigur se știe doar că vor fi schimbări. Nu se știe exact câte și cine sunt cei care vor fi schimbați. Pe surse politice, în funcție de publicație media, sunt nume diferite. Despre schimbarea lui Tudorel Toader din funcția de ministru al Justiției se vorbește încă de la CExN al PSD, care a avut loc imediat după scrisoarea contestatarilor lui Liviu Dragnea. Atunci, Gabriela Firea a aruncat în spațiul public această informație a schimbării lui Toader la dorința președintelui PSD. 

”(...) un ministru care-l deranjează din ce în ce mai mult pe dl Dragnea, îl irită chiar: ministrul Justiției, Tudorel Toader” spunea Gabriela Firea.

Ipoteza

”Schimbarea lui Tudorel Toader ar fi o eroare fatală pentru Liviu Dragnea. Nu cred că va face acest pas” a spus Sorin Roșca Stănescu, la Antena 3. 

Confirmarea

DCNews a realizat un sondaj când au apărut primele zvonuri despre posibila schimbare a lui Tudorel Toader la Ministerul Justiției. 73,47% a fost procentul de susținere pentru Tudorel Toader în sondajul DCNews. 26,51% au considerat că Tudorel Toader trebuie să plece. Totalul a fost de 37.000 de voturi. 

Astăzi, sursele DCNews nu vorbesc despre schimbarea lui Tudorel Toader. Vezi și: EXCLUSIV Remaniere Guvern Dăncilă. Cine sunt miniștrii schimbați

Poziția ALDE: PSD decide singur, e ministrul lor

ALDE, care l-a susținut mereu pe Tudorel Toader, și-a exprimat poziția, prin purtătorul de cuvânt, Varujan Vosganian, cu privire la ”retragerea sprijinului”, vehiculată în spațiul public: ”ALDE l-a susţinut tot timpul pe domnul Toader ca ministru al Justiţiei şi a colaborat cu dânsul. În acelaşi timp, poziţia de ministru al Justiţiei, în contexul guvernamental, aparţine PSD, de aceea noi avem două poziţii care sper să nu fie în contradictoriu. Pe de o parte, apreciem prestaţia domnului Tudorel Toader, pe de altă parte, respectăm atributul PSD de a-şi evalua miniştrii pe locurile pe care dânşii le-au avut în repartiţia guvernamentală”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel