Recuperare Cristina Neagu - Antrenorul său confirmă că ”au existat piedici”

Cristina Neagu, foto: @cristinaneaguofficial - FB
Cristina Neagu, foto: @cristinaneaguofficial - FB

Cristina Neagu se recuperează greu după ruptura de ligamente suferită la sfârşitul anului trecut.

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat, joi, că revenirea pe teren a Cristinei Neagu întârzie deoarece au existat "câteva piedici" în procesul ei de recuperare după ruptura de ligamente suferită la sfârşitul anului trecut.

"E foarte greu să spun când va reveni Cristina. Ea e prima care îşi doreşte să se întoarcă pe teren cât mai repede. Noi o aşteptăm. Într-adevăr, sunt nişte piedici în procesul ei de recuperare. Este sub control atent din partea staff-ului medical. Mi-e greu să spun când se va întoarce, dar sper cât mai curând", a spus tehnicianul înaintea antrenamentului desfăşurat la Sala Apollo din Capitală, citat de Agerpres.

"În Europa de Est pentru o asemenea accidentare se stă şase luni, în zona de nord a Europei se stă 19 luni, iar în Statele Unite se stă între 9 şi 12 luni. Noi ne-am obişnuit cu această perioadă de refacere de 6 luni şi ar fi foarte bine să o avem pe Cristina repede în teren. Însă, după cum am spus, au existat câteva piedici în procesul ei de recuperare care fac să întârzie revenirea ei. Iar în acest proces de refacere dacă sari doi paşi automat mai târziu vei plăti. Aşa că trebuie să avem răbdare", a adăugat Adrian Vasile.

Jucătoarea formaţiei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a suferit la sfârşitul anului trecut o ruptură de ligamente la genunchiul drept în meciul echipei naţionale a României cu Ungaria din cadrul Campionatului European din Franţa. Ea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale în luna ianuarie, iar de atunci se află în recuperare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel