Rata de incidență în București, sub 3,5. Alin Stoica: Am convocat deja Comitetul pentru Situații de Urgență/ Relaxare de Paști în Capitală

foto pixabay/ Rata de incidență în București, sub 3,5. Relaxare în Capitală de Paști
foto pixabay/ Rata de incidență în București, sub 3,5. Relaxare în Capitală de Paști

Weekendul de Paști vine cu relaxare în București. 

”Am convocat deja un Comitet pentru Situații de Urgență, cerem opinia autorităților sanitare și luăm o decizie” a spus Alin Stoica, prefectul Capitalei, care a completat că efectele se vor vedea vineri, sâmbătă, duminică. 

3,46 este astăzi rata de incidență în București. 

”Cinematografele și restaurantele nu-și schimbă programul, nici cele de spectacol. Doar sălile de fitness se deschid. Sub 3 la mie trebuie să coboare rata de incidență pentru redeschiderea treptată a restaurantelor” a spus prefectul, la Digi24. ”Ne așteptăm ca trendul să continue. Dacă nu apar lucruri neprevăzute, nu ar trebui să existe surprize” a subliniat el. 

Dacă se va decide astfel, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică se vor aplica aceleași restricții ca-n zilele luni-joi. Astfel, magazinele se vor închide la 21:00, iar restricțiile de circulație se aplică după ora 22:00. 

Restricțiile de circulație pe timp de noapte se vor aplica în intervalul 22:00 - 05:00, în fiecare zi, dacă rata de incidență rămâne peste 3. Se revine asupra deciziei când rata de incidență depășește 4 la mie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel