Rareş Bogdan, săgeţi către Orban în timp ce îl laudă pe Cîţu pentru şefia PNL

Facebook Rareş Bogdan
Facebook Rareş Bogdan

Rareş Bogdan şi-a ales preferatul pentru şefia PNL şi îl laudă pe Florin Cîţu de câte ori are ocazia. În plus, europarlamentarul a şi trimis, voalat, câteva săgeţi spre actuala conducere a partidului. 

„Este nevoie de o reîmprospătare în PNL, e nevoie de un stil mai puțin protocolar, de un stil direct. Este un liant între generații Florin Cîțu, este un liant între conservatorism și progresism. Este un pro-american și un pro-occidental convins, un om care nu face jocuri de culise care nu merge pe 'e bine și așa' sau pe 'spălarea' unora din PSD sau din ALDE pentru a intra pe niște poziții publice doar pentru că 'o mână spală pe alta' și 'amândouă spală fața'", a declarat Rareş Bogdan la B1TV

„Eu cred că pentru România și PNL, Florin Cîțu este soluția, un om care lucrează în echipă, în niciun caz nu este un autocrat și acest lucru este foarte important. Și mai ales, nu este un om care să poarte dușmănii și care să ducă războaie (...)", a mai punctat oficialul PNL. 

Ludovic Orban a spus dacă se simte trădat

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost întrebat, duminică, dacă se simte trădat de Rareș Bogdan, pe care l-a susținut să deschidă lista pentru europarlamentare, iar acum îl susține la șefia partidului pe contracandidatul său, Florin Cîțu.

„Este opțiunea fiecărui membru al PNL. Știți foarte bine că Rareș Bogdan a avut anumite declarații nu foarte prietenoase la adresa mea și orice observator atent se putea aștepta... Dar, deocamdată, a fost într-o poză”, a spus Ludovic Orban.

Rareş Bogdan, reacţie rapidă 

"Eu nu am trădat pe nimeni! Eu am venit în PNL, nu am venit pentru un om sau adus de un om. Eu am venit în PNL și cred că PNL are nevoie de o reîmprospătare, deci nu cred că este corect să se spună că am trădat pe cineva. Nu am trădat pe nimeni, am rămas liberal și voi rămâne liberal. Oricum, se va încheia acest periplu de patru luni de zile de bătălie internă, pe care eu sper foarte sincer să se desfășoare cu armele corecte, fără atacuri la persoane. Avem responsabilitatea guvernării, în primul rând. Nu ne putem juca cu România, bătălia electorală pe care o avem de dus este abia peste trei ani de zile”, a spus Rareș Bogdan, duminică seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu.

„Nu știu ce a vrut să spună domnul Ludovic Orban. Îi mulțumesc pentru cuvinte. Nu a făcut decât să recunoască o chestiune vizibilă, atunci când eu am venit în PNL și m-am implicat, am energizat partidul, aducând patru-cinci, nu știu câte procente, cu siguranță un procent am adus. Și lucrul acesta s-a văzut”, a mai spus Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel