Urmărește emisiunea live


Radu Beligan, certificat Guinness World Records. "E copleșitor"

Viața pe care Radu Beligan și-a petrecut-o pe scenă a fost încununată duminică seară cu certificatul Guinness World Records care atestă faptul că este cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru. 

Duminică seară, pe scena Teatrului Naţional Bucureşti (TNB), Radu Beligan a jucat în spectacolul "Egoistul". Timp de două ore, publicul numeros adunat în Sala Studio a TNB s-a bucurat de prezenţa marelui actor, aplaudând la final minute în şir.

Cel care i-a înmânat maestrului certificatul acordat de Guinness World Record a fost Cătălin Măruță care a avut și un mesaj special:"În absolut orice dicţionar din lumea aceasta, a bate un record înseamnă a fi pe cea mai înaltă treaptă a performanţei. Maestrul Radu Beligan este pe această treaptă a performanţei de foarte mult timp, drept dovadă, după fiecare piesă de teatru, sala este în picioare şi-l aplaudă. Practic, ce am reuşit noi să facem, eu şi echipa mea, nu considerăm nimic excepţional prin faptul că am reuşit să-l punem pe Radu Beligan în Cartea Recordurilor, pentru că Radu Beligan este excepţional prin tot ce a făcut. Şi Radu Beligan merita să fie în această Carte a Recordurilor, să aibă numele înscris în Cartea Recordurilor".

Radu Beligan, plin de emoție, a spus câteva cuvinte prin care a mulțumit publicului care – de-a lungul timpului – i-a fost alături.

"E copleşitor ce se întâmplă. Vă mulţumesc. Cât de mult vă iubesc. Voi m-aţi făcut ceea ce sunt. N-am niciun merit. Sunt rezultatul iubirii pe care mi-aţi arătat-o. Am avut atâtea tentaţii să plec, dar nu pot să plec din România. România e viaţa mea. M-am născut odată cu România Mare, sunt ombilical legat de ea. (...) Nu cred că mai există vreun om care să iubească atât de mult ţara asta cât o iubesc eu. Numai dumneavostră m-aţi făcut ce sunt astăzi.Vă datorez totul. (...) Stăpânul nostru cel mare este publicul. Lui îi datorăm totul", a conchis maestrul Radu Beligan, scrie MEDIAFAX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel