PSD, reuniune de taină în Deltă

Liviu Dragnea  a decis să scoată parlamentarii social-democrați la o ședință departe de Capitală. La sfârșitul săptămânii viitoare, Liviu Dragnea și premierul Sorin Grindeanu vor avea o întâlnire cu senatorii partidului, la Tulcea, într-o destinație folosită de social-democrați în mai multe momente cheie, potrivit Jurnalul Național. 

Nu este pentru prima dată când social-democrații își pun la punct strategia departe de iureșul Bucureștiului. PSD s-a mai reunit la resortul de lux din Deltă și înainte de alegerile prezindențiale din 2014 și înainte de alegerile parlamentare de anul trecut.

Potrivit sursei citate, după întâlnirea cu senatorii, va urma și o ședință cu deputații, de asemenea, ținută departe de București. Principalele subiecte pe care Dragnea și Grindeanu vor să le discute cu senatorii PSD sunt legate de programul de guvernare și de măsurile pe care Parlamentul le are de luat în perioada următoare.

[citeste si]

Dincolo de agenda oficială, Dragnea vrea să se asigure că în rândul senatorilor nu sunt persoane care-l vor urma pe Victor Ponta dacă acesta va decide să părăsească partidul sau, în condițiile în care fostul premier rămâne o voce critică în PSD, să se asigure că nu vor fi și alți parlamentari care să susțină un discurs împotriva conducerii actuale. 

Destinaţia preferată a pesediştilor este un complex de patru stele situat în Deltă, pe malul lacului Murighiol,  pe o suprafaţă de 10 hectare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel