EXCLUSIV  PSD, MITING NAȚIONAL. Dragnea, băgat în ședință de liderii din teritoriu. Ștefănescu, PRIMELE INFORMAȚII

PSD intră în ședință în această seară cu liderii de județ din țară, Liviu Dragnea și conducerea partidului. Este a doua ședință a zilei și vor mai urma la începutul săptămânii viitoare. 

UPDATE: Codrin Ștefănescu a afirmat, la ieșirea de la ședință, ceea ce a declarat anterior și pentru DCNews, cu mențiunea că s-a luat decizia organizării mitingurilor și că urmează și alte ședințe. 

Subiectul ședințelor este organizarea unor mitinguri simultane în toată țara. 

”Contrar tuturor speculațiilor care s-au făcut că avem o întâlnire la sediul central al partidului, pe tabere sau pe grupuri din partid, țin să subliniez următorul lucru: nu există tabere în PSD, doar PSD cu președintele și conducerea aleasă, despre care toată lumea știe. Întâlnirea din această seară de la sediul PSD a fost programată de ieri și are loc la cerința președinților organizațiilor județene PSD, care, presați de primarii PSD și de membrii noștri de partid din teritoriu, mai ales după ce s-a petrecut în Piața Victoriei cu cei două sute de manifestanți #rezist, care au distrus bunurile Primăriei Capitalei și văzând ce se petrece, că nu se poate efectua în București nici măcar un târg de Crăciun, au cerut această întâlnire cu președintele partidului pentru că toți colegi noștri doresc să organizăm la nivel de București și-n fiecare oraș important din țară un miting. Aceasta este tema întâlnirii noastre.” a spus Codrin Ștefănescu, pentru DCNews

Miting național ”împotrivă”, primele informații 

Secretarul general adjunct al PSD a adăugat: ”Vom avea un miting în aceeași zi și în seara aceasta stabilim, în toate orașele țării inclusiv în Capitală. Va fi împotriva statului paralel și ilegitim, împotriva încălcării drepturilor și libertăților cetățenești, împotriva abuzurilor prea mult tolerate, împotriva celor care s-au obișnuit să încalce legile țării și Constituția, creându-și un propriu grup de interese peste legi. Va fi un miting împotriva reprezentanților statului paralel și ilegitim, un miting pe care-l cer toți colegii noștri din țară și, pentru asta, au solicitat această întâlnire la sediul central al PSD, la care să participe și președintele partidului, Liviu Dragnea. În cursul zilei am avut o întâlnire, mai avem una în această seară, mâine urmând ca președintele PSD și conducerea partidului să se întâlnesc cu ceilalți colegi care sosesc mâine.”

[citeste si]

”Nu s-a discutat nimic despre Legile Justiției. Informația că PSD se pregătește să-l trântească pe premier cu ocazia bugetului este falsă, sunt false și informațiile privind taberele din partid. Întâlnirea de astăzi a avut un singur subiect, cel al presiunilor imense pe care le fac colegii noștri din țară și teritoriu pentru organizarea unui miting la București și simultan în toate municipiile de județ.” a mai precizat Codrin Ștefănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel