Urmărește emisiunea live


PROTESTE MASIVE. PNL și-a anunțat prezența în stradă

Proteste masive au loc, duminică seară, în toată țara. 

Potrivit unui comunicat, ”Partidul Național Liberal încurajează membrii și simpatizanții săi să participe la manifestările de protest împotriva actualei guvernări care dorește să subordoneze Justiția pentru închiderea dosarelor penale ale liderilor PSD – ALDE. Atacul la independența Justiției trebuie să înceteze!”. 

”Partidul Național Liberal avertizează că propunerile de modificare a legilor Justiției înaintate pentru adoptare în procedură de urgență în Parlament au un singur obiectiv major: întoarcerea Justiției în epoca Adrian Năstase – Rodica Stănoiu când începerea urmăririi penale sau închiderea unor dosare de cercetare penală se decidea în ședințele Partidului Social Democrat.” transmite PNL. 

[citeste si]

”Când valorile fundamentale ale unei democrații liberale sunt asediate de partidele de sorginte bolșevică ale unor interlopi cu apucături mafiote care vor să-și decidă singuri nevinovăția în Justiție, opoziția trebuie să se manifeste cu putere împotriva acestui asalt și să apere egalitatea oamenilor în fața legii”, declară președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

Război împotriva economiei românești

”Totodată, în paralel cu lupta împotriva independenței Justiției, guvernarea PSD – ALDE desfășoară un alt război la fel de distructiv și nociv, războiul împotriva economiei românești, împotriva oamenilor de afaceri și contribuabililor onești din această țară. Partidul Național Liberal consideră că oamenii trebuie să protesteze în egală măsură față de măsurile fiscale odioase care îi tratează pe toți românii ca hoți și evazioniști, în timp ce clientela de partid a coaliției PSD – ALDE continuă să fure din banii noștri și să fie protejată de controlul guvernamental.” mai transmite PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel