PROTESTE după incendiul de la "Matei Balș". Adriana Bahmuțeanu, REVOLTĂ: Dacă vreau, îmi dau FOC singură, dar nu să ARD în SPITALE

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Adriana Bahmuțeanu a transmis un mesaj dur de la protestele din fața Ministerului Sănătății. 

"Eu am rămas șocată când am văzut situația de la Matei Balș. Este strigător la cer faptul că atâția oameni au murit arși, că un om a fost găsit într-o toaletă după șase ore, carbonizat (...) Românilor deja le e frică să mai meargă să se interneze într-un spital dacă văd că au probleme de sănătate. Mie mi-e frică de infecțiile nosocomiale și mi-e frică să nu mor arsă! Dacă vreau să îmi dau foc, îmi dau eu, dar nu trebuie să ard în spitale oameni buni! E incredibil ce se întâmplă!

Ar fi normal ca cei care ne conduc să demisioneze, în frunte cu Vlăduț, magicianul Vlad Voiculescu, care, de fapt, e pus la conducerea Ministerului să privatizeze, că mai câștige niște bani. A mai fost o dată ministru și trebuia să propună niște măsuri concrete. Nu s-a întâmplat asta! Din păcate, nu cred că cineva își va da demisia! Din păcate, aceste proteste de stradă sunt doar pentru ca oamenii să strige durerea, să-și plângă morții și atât. Din păcate, la nivelul societății nu se va schimba nimic, pentru că nu o s-și dea nimeni, nicio demisie!", a spus Adriana Bahmuțeanu, pentru România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel