PROTEST 15 martie autostrăzi. Andi Cristea, europarlamentar PSD, propunere pentru Iohannis

Scutaru Cristina / 15 Martie 2019 / 12:50 Salveaza PDF Comentarii
Andi Cristea
Andi Cristea

Eurodeputatul PSD Andi Cristea, vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentului European, a venit cu o propunere pentru Klaus Iohannis după ce președintele a spus că se alătură protestului din 15 martie privind lipsa autostrăzilor.

”Domnul Președinte Iohannis se alătură grevei de 15 minute promovate de antreprenorul din Moldova.

Mai bine ar merge în Republica Moldova la Chișinău, pentru a doua oară în mandatul de 5 ani, să ajute la formarea unei majorități europene. Muncă de președinte, nu circ și manipulare electorală”, a fost mesajul lui Andi Cristea, europarlamentar PSD.

În context, amintim că în octombrie 2018, europarlamentarul PSD Andi Cristea, președintele Delegației Parlamentului European pentru Republica Moldova, a luat cuvântul în plenul Parlamentului European, după mesajul lui Klaus Iohannis la dezbaterea pentru consolidarea proiectului european și i-a adresat o întrebare dură legată de Republica Moldova.

"Domnule Iohannis, nu ați vorbit rău! Aici, înainte de a fi membri ai unui partid politic, suntem cetățenii unei țări. Vă felicit pentru abordarea pro-europeană pe care ați expus-o. Toți românii sunt pro-europeni, însă vreau să vă întreb următoarea chestiune: eu știu că Republica Moldova este cel de-al doilea stat românesc. Dumneavoastră ați vorbit despre prioritățile naționale, despre viitorul Europei, dar nu ați menționat Republica Moldova. Întrebarea mea este, sper să nu sune dramatic: ați abandonat cumva Republica Moldova pentru că, în ultimii patru ani de mandat, ați fost o singură dată la Chișinău?", a zis Andi Cristea în Parlamentul European. Întrebarea sa a rămas fără răspuns.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Ştefan Mandachi, 15 minute de stat degeaba pe 15 martie. Marea întrebare și frica de Șerban Huidu

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25