Proiectul care va debloca traficul în Bucureşti. Ministerul Transporturilor, informaţii

A3, trafic
A3, trafic

Realizarea legăturii dintre A3, Ploieşti - Bucureşti şi Capitală va duce la deblocarea traficului în zona de nord a municipiului. 

Realizarea porţiunii care a mai rămas de executat pentru ca A3, Bucureşti - Ploieşti să ajungă până în oraş şi să nu se oprească în Centură cum se întâmplă acum va duce la deblocarea traficului în nordul Capitalei, la intrarea dinspre DN1, acolo unde, la orele de vârf, toţi cei care ies sau intră în oraş trebuie să stea zeci de minute în coloană. Pentru a se verifica dacă graficul de execuţie este respectat, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a verificat stadiul lucrărilor pe A3 la intrarea în București. 

"Se lucrează la poduri și pasaje. Până săptămâna viitoare ar urma să fie montate și grinzile pentru pasajul peste calea ferată.
Progresul este vizibil, dar este nevoie în continuare de o abordare responsabilă. Toate condițiile financiare, administrative și de lucru sunt asigurate pentru ca antreprenorul să-și respecte graficul asumat", se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel