Infotrafic. Valea Prahovei, trafic intens: Informații de ultimă oră

Imagine cu rol ilustrativ, aglomerație pe Valea Prahovei
Imagine cu rol ilustrativ, aglomerație pe Valea Prahovei

Infotrafic. Valea Prahovei, trafic intens Este aglomerație pe Valea Prahovei. 

Infotrafic. Valea Prahovei, trafic intens Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să crească pe DN1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de coborâre, ca urmare a numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane de pe Valea Prahovei spre celelalte regiuni. Astfel, între Predeal şi Buşteni, circulaţia de efectuează în coloană, cu o viteză de deplasare de 20-30 km/h. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile de trafic, să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante de depăşire, să folosească luminile de avarie când încheie o coloană de autovehicule care încetineşte sau opreşte şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi la datorie pentru fluidizarea circulaţiei. În ceea ce priveşte fluenţa pe celelalte artere principale, respectiv Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, Autostrăzile A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu – Agigea şi DN7 Valea Oltului, circulaţia se desfăşoară în condiţiile unor valori normale de trafic.

Infotrafic. Valea Prahovei, trafic intens Traficul rutier a început să se intensifice, luni, în jurul prânzului, pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de mers către Bucureşti, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Infotrafic. Valea Prahovei, trafic intens  Potrivit sursei citate, la această oră se înregistrează trafic intens în zona staţiunilor Azuga şi Buşteni pe sensul de coborâre dinspre Braşov spre Capitală.

Infotrafic. Valea Prahovei, trafic intens  De la km 135 al DN 1 şi până la intrare în Buşteni, autoturismele formează o coloană de aproximativ trei kilometri care se află în mişcare, precizează IJP Prahova. 

Infotrafic anunța în această dimineață: 

”Reamintim că astăzi, între orele 06:00-22:00 (a doua zi de Rusalii), circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe următoarele drumuri:

- Autostrada A2 Bucureşti (intersecţie cu Centura Bucureşti) - Fundulea - Lehliu (intersecţie cu DN3) - Feteşti (intersecţie cu DN3B) - Cernavodă (intersecţie cu DN3) - Murfatlar (intersecţie cu DN3) - pe ambele sensuri - se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

- DN7 Piteşti (ieşire din municipiu) - Râmnicu Vâlcea - Veştem (intersecţie cu DN1) - pe ambele sensuri - se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone;

- DN39 Agigea (intersecţie cu DN 39A) - Mangalia (intrare municipiu) - pe ambele sensuri - se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe DN1C Dej - Baia Mare, pe tronsonul kilometric 108+800 – 108+950 de metri, între localităţile Ileanda (judeţul Sălaj) şi Mesteacăn (judeţul Maramureş), se efectuează lucrări de refacere a părţii carosabile, până în cursul lunii august, traficul rutier desfăşurându-se pe două dintre cele trei benzi de rulare (pe cele aferente sensului de urcare).”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel