UPDATE. Autostrada Soarelui - TRAFIC OPRIT

Traficul este oprit la această oră pe sensul spre Bucureşti al Autostrăzii Soarelului din cauza unui accident. 

UPDATE: S-a reluat traficul pe A2, Bucureşti - Constanţa, după ce a fost întrerupt din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Şapte persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc marţi pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi, în care au fost implicate patru autoturisme, potrivit ISU Călăraşi. 

"Au fost şapte persoane accidentate, fără probleme majore, cu traume uşoare. Toate au fost transportate la spitalul din oraşul Lehliu Gară. În accident au fost implicate patru autoturisme. La intervenţie au participat trei autospeciale de la SAJ şi unul de la SMURD", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Barbu Ştirbei" al judeţului Călăraşi, Ovidiu Tătăranu. 

[citeste si]

 ŞTIREA INIŢIALĂ:

Trafic oprit pe Autostrada Soarelui.  Circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui este oprită, marţi seara, la km 64, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Potrivit sursei citate, traficul este oprit în zona localităţii Lehliu-Gară (judeţul Călăraşi), după ce în zonă a avut loc o coliziune între patru autoturisme. 

Mai multe persoane au suferit leziuni uşoare. 

Poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul auto către Capitală de la km 105 al autostrăzii (Drajna) pe DN3A, mai menţionează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel