Primele imagini cu accidentul produs de Vlad Pascu. Momentul în care acesta îi spulberă pe tinerii aflați pe marginea drumului / video

Foto: Inquam Photos / George Călin
Foto: Inquam Photos / George Călin

Au apărut primele imagini cu accidentul pe care Vlad Pascu l-a produs în luna august în localitatea 2 Mai.

Au apărut primele imagini cu momentul accidentului produs de Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a intrat cu mașina în plin într-un grup de tineri ce se deplasau dinspre Vama Veche, spre 2 Mai, scrie Focus Press.

Imaginile demonstrează faptul că tinerii se aflau în afara carosabilului, iar Vlad Pascu pur și simplu i-a spulberat cu mașina. După ce produce accidentul, Vlad Pascu nu pare să aibă vreo intenție de a opri, ba chiar își continuă drumul cu aceeași viteză.

În data de  19 august a.c., în jurul orei 05.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani. Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19 ani, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Pe 20 august a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel