Primarul PNL din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a trecut la PSD

Foto: Facebook Marcel Romanescu
Foto: Facebook Marcel Romanescu

Primarul orașului Târgu Jiu s-a alăturat PSD și susține că PNL Gorj i-au pus piedici.

Marcel Romanescu, primarul orașului Târgu Jiu, a decis să se afilieze cu PSD, menționând că pe durata mandatelor sale a întâmpinat dificultăți semnificative din partea celor care trebuiau să îl sprijine și că PNL Gorj urmărește alte direcții cu care el nu este de acord.

"Târgujienii merită să afle de la mine, în mod direct, că începând de astăzi am decis să fac o schimbare politică, alăturându-mă formaţiunii PSD. Este o decizie asumată, având în vedere şi că o bună parte a echipei mele a susţinut această schimbare, părăsind PNL-ul încă de acum câteva luni. Un lucru este evident: pentru dezvoltarea municipiului şi continuarea proiectelor pe care mi le-am propus alături de echipa cu care lucrez, este nevoie de linişte, de cooperare, de încredere şi de oameni pe care să mă pot baza, dar mai ales de susţinere politică", a scris Romanescu pe Facebook.

El a afirmat că, pe parcursul a șapte ani, a întâmpinat obstacole considerabile din partea celor care ar fi trebuit să îl sprijine.

"Timp de şapte ani nu am ştiut ce înseamnă sprijin din partea conducerii judeţene! Piedici au fost nenumărate, venite chiar de la cei care ar fi trebuit să mă susţină. Poate şi pentru că nu am fost adeptul intereselor de grup, ci doar al interesului cetăţenilor.
De ce PSD? Pentru că, atunci când am cerut sprijin în realizarea unui proiect, s-au implicat necondiţionat, arătând o deschidere în acest sens. Au înţeles că orice realizare aducea plus valoare municipiului Târgu Jiu şi au ştiut să facă abstracţie de culoarea politică", a adăugat edilul din Târgu Jiu.

Romanescu a subliniat că singura sa prioritate este promovarea dezvoltării orașului.

"Din păcate, PNL Gorj are alte obiective, la care nu pot adera. Nu poţi face politica judeţului stând cu ochii după interesele personale. Singurul meu obiectiv a fost şi rămâne dezvoltarea municipiului, iar pentru asta este nevoie de oameni serioşi, capabili să pună umărul la realizarea tuturor proiectelor ce vizează bunul mers al societăţii. Sunt adeptul unor valori la care nu voi renunţa niciodată. Rămân acelaşi om, în slujba dumneavoastră, a cetăţenilor municipiului Târgu Jiu, oameni pentru care port un respect deosebit", a mai spus Marcel Romanescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel