Primar PSD, discurs fulminant în fața liderilor partidului: "E un sistem de teroare"

Un primar PSD  a susprins printr-un discurs foarte caustic la lucrările atelierului de "Dezvoltare regională și reformă administrativă" al PSD, organizat vineri la Parlament.

Primarul a denunțat starea de "teroare" sub care se află administrațiile locale și le-a bătut obrazul parlamentarilor care nu au "curajul" să corecteze Codul Penal. "Nimeni nu vrea să mai semneze nimic", a spus edilul.

"E un sistem terorist", a protestat primarul, care a adăugat că oricine poate fi arestat  în baza unei suspiciuni.

Edilul s-a plâns că orice încercare a unui primar de a le solicita ceva miniștrilor este considerată trafic de influență. Totodată, el a acuzat că instituția Curții de Conturi a ajuns să judece oportunitatea unor cheltuieli, nu legalitatea lor.

Culise Consiliu Național al PSD: patru modificări importante, dezvăluite de secretarul general al partidului

Primarul  s-a declarat nemulțumit că salariile edililor sunt la jumătatea celor pe care le primesc, de exemplu, șefii Poliției. 

Referitor la salariile administrațiilor locale, ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, i-a răspuns că în prezent se lucrează  la o inițiativă parlamentară care luni urmează să fie finalizată. Dragnea a precizat că solicitări privind creșterea salariilor în administrațiile publice au venit și din partea mediului privat.

*Notă: O variantă inițială a acestui articol a susținut, în mod eronat, că primarul care a protestat în atelierul PSD este dl. Adrian Filip Iovănesc, edil al orașului Călan, județul Hunedoara. Greșeala a fost corectată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel