Primar de municipiu, promisiune acidă pentru Guvernul Cioloș

foto: pressalert.ro
foto: pressalert.ro

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat, vineri, că va critica Cabinetul Cioloş, aşa cum a făcut şi cu Guvernul Ponta, dacă noul Executiv nu va sprijini financiar realizarea obiectivelor majore ale municipiului.

"Guvernele României nu au răspuns solicitărilor mele pentru Timişoara. Sunt obiective majore - centurile de Sud şi de Vest, un nou racord la autostradă, mai bun decât cel actual şi care este de mare interes pentru noi, un nou stadion, o nouă sală polivalentă, cu 15.000 de locuri, un bazin olimpic. Aceste obiective rămân mai departe pe agenda mea(...). Nu le poate face primăria, dar trebuie să fie pe agenda primarului, oricare ar fi el. Nu-mi va fi greu să cer, şi pe viitor, un marker şi o hârtie pe care să scriu 'zero lei' (alocaţi de guvern, n.r.), ca şi atunci când la guvernare era PSD", a detaliat Robu, în conferinţa de presă, potrivit Agerpres.

Acesta consideră că nimeni nu poate avea pretenţii ca într-un mandat de un an de zile să se realizeze toate aceste obiective, dar va face lobby şi în faţa noului Cabinet, prioritară fiind finanţarea urgentă pentru realizarea centurii de Sud a Timişoarei, care face legătura cu ieşirea spre Serbia.

"Voi cere ca centura Sud să fie susţinută acum. Dacă voi vedea aceeaşi abordare, voi avea aceeaşi reacţie. Pentru că pe mine mă interesează interesele timişorenilor", a adăugat Robu, precizând că va critica chiar şi un guvern PNL dacă "va avea aceeaşi atitudine faţă de Timişoara". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel