Un primar de municipiu semnalează: Suntem un caz rar în România, dacă nu singular

Primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu, se mândrește cu faptul că Primăria pe care o conduce a reușit să implementeze cu succes toate cele 35 de proiecte cu finanţare europeană, apreciind că este "un caz rar în România, dacă nu singular".

'Timişoara are rată de succes de 100% în implementarea de proiecte europene. Am început şi duc la bun sfârşit 35 de proiecte cu finanţare din fonduri europene, la acestea adăugându-se şi alte proiecte care au fost implementate de administraţia precedentă. Cred că suntem un caz rar în România, dacă nu singular, să avem şi multe proiecte şi să nu ratăm niciunul. Dacă mici cheltuieli vor trebui suportate pentru proiecte de la bugetul local, se poate accepta, dar noi trebuie să vedem câţi bani am reuşit să atragem din fonduri europene pentru Timişoara şi cu ce preţ de contribuţie de la bugetul local', a afirmat, vineri, într-o conferință de presă, primarul Nicolae Robu, citat de Agerpres.

Robu a apreciat că bilanţul este 'absolut spectaculos' şi a afirmat că a fost nevoit să dea dovadă de mult curaj şi să-şi asume lansarea unor proiecte.

Printre cele mai mari proiecte implementate în Timişoara se regăsesc subpasajul rutier Michelangelo, reabilitarea centrului istoric, reabilitarea malurilor Canalului Bega pentru a deveni navigabil şi pentru protejarea împotriva inundaţiilor, extinderi ale unor linii de troleibuz care fac legătura dintre oraş cu localităţi periurbane, reabilitarea termică a peste 50 de blocuri de pe principalele artere rutiere urbane, reabilitări de parcuri sau implementarea proiectului de management IT al traficului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel