Lider UNPR, predicție privind Guvernul Cioloș: Va rezista...

Preşedintele UNPR Braşov, senatorul Sebastian Grapă, a punctat joi, într-o conferinţă de presă, că noul Executiv a fost votat cu o largă majoritate parlamentară lucru, o asemenea situaţie de consens în Parlament nemaifiind de pe vremea USL și că, din punctul său de vedere, Guvernul Cioloş va rezista atâta timp cât nu va lua o măsură antipopulară.

"La prima măsură antipopulară, şi vă spun un lucru cert, nimeni din Parlament nu o să voteze neaplicarea deciziilor luate de Parlament până acum. Nimeni din Parlament nu o să voteze o amputare de salarii sau pensii, iar eu personal nu sunt dispus să votez nici măcar întârzierea aplicării unora dintre măsurile pe care le-a aprobat Parlamentul la propunerea fostului guvern. Dacă sunt specialişti aşa cum s-a spus, sunt convins că vor găsi soluţii să majoreze veniturile bugetare fără să depăşească deficitul de 3%", a precizat senatorul UNPR, citează Agerpres.

El a adăugat că noii miniştri trebuie să găsească şi alte surse de finanţare, dar fără să taie dintr-o parte ca să dea în alta.

Sebastian Grapă a mai arătat că Guvernul a fost votat cu o largă majoritate parlamentară lucru, o asemenea situaţie de consens în Parlament nemaifiind de pe vremea USL, în condiţiile în care România are nevoie de stabilitate în acest moment. 

Guvernul de tehnocrați condus de Dacian Cioloș a primit marți votul de învestitură din partea Parlamentului. Noul Guvern a primit 389 de voturi "pentru" și 115 "împotrivă".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel