Prima persoană sancţionată şi plasată în carantină sub pază

Autoritățile au pus deja în aplicare Ordonanța Militară dată de autorități. O femeie care nu a respectat regimul izolării la domiciliu este prima persoană pusă în carantină sub pază.

O femeie în vârstă de 62 de ani din localitatea buzoiană Pleşeşti, care nu a respectat regimul izolării la domiciliu, a fost depistată duminică de o patrulă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi care au sancţionat-o contravenţional şi au plasat-o în carantină instituţionalizată, sub pază, scrie Agerpres. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, femeia a fost sancţionată contravenţional, ulterior forţele de ordine punând în aplicare prevederile Ordonanţei militare numărul 2 din 21 martie.

Ordonanța Militară, pusă în aplicare 

"Conform ordonanţei militare, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, persoanele care părăsesc localitatea în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităţilor competente, sunt considerate persoane cu risc crescut de contagiozitate şi sunt conduse de forţele de ordine publică şi plasate în carantină instituţionalizată, sub pază", a mai declarat Denisa Irimia.

În judeţul Buzău, 59 de persoane se află în carantină, iar 2.061 sunt izolate la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel