PP-DD și Grupul Minorităților votează Guvernul Ponta IV. PNL nu-l susține

Se împart grupurile în Parlament. După ce PNL a anuțat poziția cu privire la Guvernul Ponta IV, PP-DD și Grupul Minorităților și-au prezentat deciziile.

Deputaţii din grupul minorităţilor naţionale vor vota pentru noul guvern propus luni în Parlament. "Vom susţine Guvernul, am decis deja la nivel de grup şi vom vota pentru", a declarat Niculae Mircovici, deputat al minorităţilor.

Preşedintele PP-DD, Simona Man, a declarat luni că parlamentarii partidului pe care îl conduce vor vota pentru noul Guvern, după ce a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta la Palatul Parlamentului. "Am avut o discuţie cu premierul, am vorbit în primul rând despre proiectele şi amendamentele pe buget şi sigur că am vorbit şi despre ceea ce urmează să se întâmple astăzi în Parlament, şi anume votul pentru noul Guvern. PP-DD susţine Guvernul Victor Ponta", a spus Man la Palatul Parlamentului.

În schimb, PNL nu va susține noul Guvern Ponta.

VEZI AICI: Alina Gorghiu: PNL nu va vota Guvernul Ponta 4

Noul guvern propus de Victor Ponta Parlamentului urmează să primească luni votul de încredere din partea deputaţilor şi senatorilor. Noua formulă guvernamentală are nevoie de majoritate calificată, jumătate plus unu din numărul total al parlamentarilor, pentru a-şi începe activitatea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel