Povestea ULUITOARE a unui pacient COVID. "Ceva mai rău nu am avut, am avut operații și n-am avut așa durere"

Un bărbat care nu a crezut în gravitatea bolii provocate de COVID-19 a povestit chinul prin care a trecut.

Sorin Lungu este unul dintre românii diagnosticați cu coronavirus, care nu credea în existența COVID-19. El a povestit jurnaliștilor de la Digi24 experiența pe care a trăit-o și cum a ajuns să o infecteze și pe soția sa. 

„Nu că nu credeam (în existența virusului), nu-l înțelegeam. Fiind ceva nevăzut...”, a mărturisit bărbatul.

Nu vedea coronavirusul ca pe o amenințare directă și nici nu și-a imaginat vreodată cât de agresiv poate fi acest virus până când nu a ajuns pe patul de spital, a mărturisit bărbatul.

„Dureri de cap crunte, crunte la modul... nu știu... ceva mai rău nu am avut, am avut operații și n-am avut așa durere. Plutea creierul. Orice medicament, orice perfuzie îmi punea mi se părea că-mi face mai rău”, a povestit bărbatul.

 

Prietenii săi nu l-au crezut

Sceptici au existat și în rândul prietenilor săi care nu îl credeau că este infectat cu coronavirus. Mai mult, unii credeau că a fost plătit pentru a sta în spital, potrivit lui. Bărbatul a povestit și prin ce a trecut atunci când a stat 19 zile internat în spitalul din Bârlad și a fost tratat de medicul Monica Aioanei.

"A fost medicul care cred că mi-a salvat viața. Nu cred, sigur! S-au ocupat exemplar. Și prin discuție, și prin felul cum abordau oamenii", a declarat bărbatul.

„A rămas așa de marcat de experiența pe care a trăit-o aici! La un moment dat, a făcut comandă și a cumpărat pentru tot pavilionul baxuri de apă minerală. Când a plecat, a vrut neapărat să vadă cum arătăm”, a declarat medicul Monica Aioanei.

După externare bărbatul s-a întors la spital pentru a le mulțumi medicilor care l-au îngrijit. Le-a adus un buchet de maci pe care i-a cules singur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel