Ponta s-a dezlănțuit în timpul ședinței de Guvern! Care e motivul

Premierul Victor Ponta a avut o ieșire virulentă în timpul ședinței de Guvern de miercuri.

Citește și: Un prezentator TV dă de pământ cu Măruță: ”Ești fosa septică …”

Victor Ponta a făcut referire la cazul elevei violate de şapte tineri în Vaslui, precizând că "justiţia trebuie să-i pedepsească pe toţi în mod egal, dar mai ales pe care care comit crime, violuri şi tâlhării".

După ce tinerii au fost lăsaţi în libertate pe perioada procesului şi a izbucnit un uriaș scandal public, CSM s-a sesizat față de acest caz, însă premierul nu este mulţumit şi cere măsuri din partea ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc.

"Ne concentrăm doar pe ce e interesant politic, nu pe ce e interesant pentru viaţa cetăţenilor. Dacă CSM nu va lua nicio măsură, mai bine vă daţi dumneavostră demisia. Cineva trebuie să tragă un semnal de alarmă. Uite că acum am voie să comentez. Nu e nicio presiune la adresa justiţiei. Vă rog să vă exercitaţi atribuţiunile", i-a spus premierul ministrului Justiţiei.

Robert Cazanciuc i-a răspuns premierului, încercând să-i explice că Inspecţia Judiciară efectuează un control în acest caz şi, în funcţie de cele constatate, se vor lua lăsuri. Victor Ponta nu a fost însă mulțumit de răspuns și a replicat: "Poveşti! Poveşti am mai auzit. Poate de data asta îi mai apară şi pe oameni, nu numai pe ai lor".

Vezi și: Lovitură grea pentru PRO TV și Măruță, după emisiunea în care a apărut fata violată din Vaslui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel